Scandal violent între un medic şi bunica unui copil de 4 ani: „Criminalule! L-ai căsăpit!” VIDEO

130

Un scandal ca la uşa cortului a avut loc luni, 17 ianuarie, la un cabinet de ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean din Brăila. Bunica unui copil de patru s-a luat la ceartă cu medicul, nemulţumită de cum a fost tratat în trecut băiatul.

Pe un clip video care circulă pe reţelele de socializare se vede cum femeia întră în cabinet, filmează întreaga scenă şi refuză să închidă camera video a telefonului mobil, atunci când este rugată.

Pe un ton agresiv, aceasta îl face medic nesimţit, criminal şi îl acuză că a luat bani la cabinetul privat. Scandalul ar fi pornit de la o nemulţumire a femeii legată de o intervenţie la care a fost supus nepotul ei de patru ani.

Cearta a degenerat, iar medicul se enervează şi îi spune că este „proastă”. Femeia continuă să jignească cadrele medicale, spunând că „asistenta şefă se iubeşte cu medicul”.

După un lung şir de jigniri, medicul o împinge şi îi pune mâna în jurul gâtului „Cu cine ai impresia că vorbeşti”. Femeia continuă: „Dacă-ţi dau una înghiţi pământul”.

Coninuarea și video-ul cu discuția, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ