Scandal la o mănăstire din vestul țării. Doi bărbați, agresați de enoriași după ce au filmat o slujbă care se desfășura înăuntru VIDEO

127
Foto: captură video Facebook

Doi bărbaţi au fost agresați de enoriași după ce au surprins o slujbă care se desfășura în interiorul bisericii, ceea ce este contrar reglementărilor în vigoare. S-a întâmplat la Mănăstirea de maici Jieț din județul Hunedoara. Imaginile cu scandalul au apărut pe rețelele sociale:

Astăzi la mănăstirea la mănăstirea Jiet jud Hunedoara

Publicată de Andrei Robert pe Duminică, 24 mai 2020

Cei doi bărbați au fost dați afară din biserică și din curtea bisericii de un bărbat care susține că este bodyguard și care le-a spus că „nu au voie” acolo.

Cei doi bărbaţi agresaţi s-au prezentat ulterior la Spitalul de Urgență din Petroşani declarând că au fost victimele unei agresiuni. În consecință, spitalul a înștiințat poliția.

Pe de altă parte, și stareţa Mănăstirii Jieţ a sesizat poliţia că în lăcaşul de cult a avut loc un scandal. Un comunicat al IJP Hunedoara arată că Poliţia oraşului Petrila a fost sesizată stareţa unei mănăstiri din Valea Jiului că în timpul slujbei religioase, doi bărbaţi din municipiul Petroşani, în vârstă de 36 şi 47 de ani, au avut divergenţe cu călugăritele mănăstirii. Reprezentanta mănăstirii a precizat că enoriaşii au încercat să îi calmeze pe cei doi şi le-au cerut să facă linişte şi să părăsească incinta, dar aceştia au adresat injurii şi ameninţări personalului mănăstirii, fapt ce i-a determinat pe enoriaşi să îi scoată cu forţa din incinta mănăstirii, se arată în comunicat.
Potrivit poliţiştilor, enoriaşii care au participat la slujbă nu au putut fi identificaţi, pentru că aceştia plecaseră deja până la sosirea echipajului de poliţie, iar călugărițele nu le cunoşteau identitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ