Scandal în Poliție! În plină campanie anti-violență, un polițist și-a blocat iubita în trafic și a lovit-o

1015

Incident grav pe o stradă din Lugoj, cu un polițist în prim plan.

Un agent de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului este acuzat că, aflat în timpul serviciului, și-ar fi lovit iubita. Bărbatul ar fi folosit mașina de serviciu pentru a o bloca în trafic pe strada Timișoarei după care, în urma unui schimb de replici, ar fi lovit-o. Incidentul, unul scandalos, a ajuns rapid la urechile șefilor agentului care au demarat toate procedurile pentru ca polițistul să fie cercetat pentru ieșirea necontrolată și încălcarea legii.

Un dosar penal pe numele polițistului se află acum pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș care vor trebui să lămurească foarte clar împrejurarile în care a avut loc acest eveniment ce păteaza imaginea instituției Poliției Române. Incidentul vine într-o perioadă în care colegii polițistului desfășoară la nivelul județului Timiș o amplă campanie împotriva violenței de orice fel.

Agentul este cercetat penal pentru purtare abuzivă și dacă va fi găsit vinovat riscă să își piardă locul de muncă și chiar să ajungă la pușcărie.

sursa: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.