O biserică dintr-un mare oraș din Banat, jefuită ca-n vestul sălbatic !

505

Seiful Bisericii Baptiste din cartierul Micro 3 al Reșiței a fost furat zilele trecute, de un grup de tineri certați cu legea și cu cea de-a 8-a poruncă din decalogul lui Moise. O sumă importantă de bani, rezultată din contribuțiile membrilor acestei biserici, se afla în seif în momentul comiterii premeditatei fapte.

Imediat după comiterea delictului, tinerii au decis să forțeze seiful, golindu-l de conținut, iar ulterior, au aruncat carcasa metalică pe cursul râului Bârzava din municipiu.

Polițiștii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin au intrat pe firul acțiunii, reușind în timp record să-i descopere pe suspecți. Au urmat mai multe percheziții ale oamenilor legii la domiciliile acestora, dar și la alte adrese unde se presupunea că se ascund persoane implicate în furtul seifului. În urma descinderilor, polițiștii au reținut mai multe persoane iar prejudiciul a fost recuperat, sursele noastre vorbind de o sumă de aproximativ 18.000 de euro.

O gafă monumentală a unuia dintre suspecți a fost păstrarea, cel mai probabil ca suvenir, a ușii de la seiful Bisericii Bapiste, fapt care s-ar putea să îl coste acum libertatea, ca urmare a probei pe care o deținea la domiciliu.

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ