Scandal cu sânge, pumni și geamuri sparte, la Lugoj! Jandarmii și polițiștii au intervenit

512

Mai multe echipaje ale poliției și jandarmeriei au fost nevoite să intervină miercuri la Lugoj după ce un bărbat de 21 de ani și-a descărcat nervii pe tot ce i-a ieșit în cale.

Bărbatul locuiește împreună cu mama și doi frați minori, la marginea orașului, în locuințele sociale din incinta fostului liceu agricol de pe strada Timișoarei. Mai mulți martori au declarat pentru Lugoj Info.ro că bărbatul are probleme psihice și miercuri dimineață a avut o ceartă cu mama sa, după care a început să își verse nervii pe geamurile locuinței.

”A distrus tot. A dat cu pumnii în geamuri. Nimeni nu a putut să îl stăpânească”, a declarat o vecină.

Pentru că bărbatul s-a rănit la mâini, a fost chemat de urgență un echipaj de prim ajutor. În momentul în care paramedicii SMURD au ajuns la imobilul de pe strada Timișoarei, bărbatul a devenit și mai agitat, astfel că polițiștii și jandarmii au fost solicitați să intervină rapid. Forțele de ordine au reușit să îl imobilizeze pe bărbat și l-au urcat în autospecială SMURD, fiind apoi transportat la spitalul din Lugoj. Mama băiatului susține că fiul sau a fost internat de mai multe ori la clinicile de psihiatrie și trăiește un adevărat coșmar de fiecare dată când acesta este externat. Cel mai probabil tânărul va ajunge din nou la spitalul din Gătaia.

sursa: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ