Sârbi prinși la muncă ilegală în Timiș

122

Patru sârbi au fost descoperiți de polițiștii de la Serviciul de Imigrări în timp ce munceau la o firmă de panificație fără a avea acte pentru asta. Cei patru au intrat legal în țară, pe baza pașapoartelor biometrice, dar nu aveau drept de muncă pe teritoriul României.

„Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Timiș au desfăşurat, la data de 28 noiembrie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii muncii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza orașului Buziaș.

Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială cu obiect de activitate producerea și comercializarea produselor de panificație, polițiștii au depistat patru cetățeni străini, din Serbia, care desfășurau activități lucrative fără forme legale”, au transmis oamenii legii.

Societatea de panificație a fost amendată cu 40.000 de lei, iar cei patru au fost duși sub escortă până la granița cu Serbia. De asemenea, lucrătorii sârbi nu vor avea voie sa intre în România timp de 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ