SĂRBĂTOARE pe arena din Ciarda Roșie. Ripensia a promovat în Liga a doua! VIDEO

1753

Sărbătoare pe arena din Ciarda Roșie! Peste 500 de spectatori, fani ai echipei timișorene, sunt în culmea fericirii după ce Ripensia a promovat, în urma victoriei din ultima etapă, 4 – 0 (2 – 0 la pauză) cu Pandurii Târgu Jiu 2.

Ripensia a caștigat fără probleme o partida dominată de la un capăt la altul, în care golgheterul Mediop a avut ultimul cuvânt, marcând o dublă în finalul jocului.

Ripensia este a doua echipă timișoreană care promoveză în liga secundă, după un singur an in liga a treia. ASU Politehnica reușise același lucru cu un an înainte.

La finalul meciului, echipa antrenată de Remus Steop a primit din partea reprezentanților FRF trofeul de campioană a seriei IV din Liga a treia și, de asemenea, medaliile și tricourile de campioni.

Remus Steop, antrenor Ripensia: ”Îi felicit pe acești jucători minunați, care azi au fost, ca și pe parcursul acestui campionat, minunați, au dovedit că au caracter. Îi felicit pe cei din spatele nostru, conducerea Ripensiei… Cu toții ne-am dorit promovarea, de când am preluat echipa. Odată cu trecerea timpului au devenit din ce în ce mai puternici și mă bucur că am reușit să le transmit mentalitate de învingători. Intensitatea la care am jucat, exactitatea, constanța, ne dă dreptul să sperăm la ce va urma. Nu îmi doresc să fim trei echipe timișorene în liga secundă, eu sunt adeptul piramidei cu ACS să rămână în prima ligă, noi și ASU să rezistăm în liga a doua iar vreo 2-3 să promoveze în eșalonul trei. De asta are nevoie fotbalul timișorean”.

Adrian Popa, căpitan Ripensia: ”A fost un sezon dificil în care am pornit la drum greu dar odată ce echipa și-a intrat în ritm am început să jucăm tot mai bine. Nu am simțit însă presiunea așa ca în liga a patra, doar acum în ultimele zile s-a simțit o tensiune crescută în vestiar. Sunt fericit că am promovat și că vom avea șansa de a evolua în Liga 2 unde vom putea fi văzuți la nivel național”.

LĂSAȚI UN MESAJ