Beția i-a nenorocit! Despre cine e vorba!

1471

E un fel de lege nescrisă că, de sărbători, românul trebuie să mănânce cu trei guri deodată și să bea cât pentru două chefuri. Zis și făcut! Doi șoferi arădeni au profitat de sărbătoarea „Înălțării Domnului” și s-au pus pe băut. Și, ca orice erou care se respectă – având în vedere că tot ieri a fost și Ziua Eroilor, la plecarea spre casă s-au urcat la volan. Și eroi s-au făcut…

Astfel, un tânăr de 22 de ani din Zădăreni, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, în jurul orei 02:30, din direcția de mers dinspre zona Fortuna spre zona UTA, la intersecția cu strada Școalei a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat peste rondoul cu flori de lângă partea carosabilă, accidentându-se ușor. După testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool în aerul expirat. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea în stare de ebrietate pe drumurile publice a unui autoturism.

Două ore mai târziu, în jurul orei 04:30, un bărbat de 32 de ani din Arad, la rândul său „erou euforic”, a condus un autoturism pe Calea 6 Vânători, pe direcția de mers dinspre Șofronea spre Calea Aurel Vlaicu, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a acroșat serios un autoturism parcat. Polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool în aerul expirat. La fel ca și în cazul tânărului de 22 de ani implicat în primul accident, bărbatului de 32 de ani i s-a întocmit dosar penal.

Sursa: Special Arad

LĂSAȚI UN MESAJ