20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Sărbătoare la Grădina Zoologică Timișoara. Ce activități au fost pregătite pentru copii

Copii, părinţi şi bunici se vor putea bucura gratuit, astăzi, de un program atractiv în parcul zoologic din Timişoara, organizat de primărie pentru a marca importanţa conservării biodiversităţii.

Viceprimarul Dan Diaconu a declarat că evenimentul subliniază componenta educaţională pe care o reprezintă vizitarea unei grădini zoologice, pe lângă petrecerea plăcută a timpului liber.

În Grădina Zoologică din Timişoara sunt îngrijite şi expuse 49 de colecţii de animale vii, sălbatice, indigene şi exotice, totalizând 273 de exemplare.

De la ora 10, cei mici sunt aşteptaţi cu activităţi de face painting, ateliere de creaţie, baloane, un concert, mascote şi vor putea hrăni animale, sub supravegherea administratorilor parcului. Evenimentul este prilejuit de Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor.

Sursa: radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Lucruri la care să fii atent înainte să cumperi o casă

A venit momentul cel mult așteptat să-ți cumperi o locuință? Află că te poți bucura de o perioadă destul de interesantă, dar și stresantă....

Citește și :