Saracens trimite 10 oameni în naționala României

105

Campioana Timișoara Saracens rămâne principalul furnizor al echipei naționale. Gruparea din Ronaț dă 10 rugbiști pentru primul joc al Stejarilor din 2016.

Selecționerul naționalei de rugby a României, Lynn Howells, a trimis telegramele de convocare pentru prima acțiune oficială a Stejarilor din 2016. În 6 februarie, pe Cluj Arena, România înfruntă Portugalia în etapa inaugurală a Rugby Europe Championship.

Zece telegrame au sosit pe adresa clubului Timișoara Saracens, unul dintre cei convocați urmând a-și face debutul sub tricolor. Alături de veteranii Cupei Mondiale: Alexandru Țăruș, Andrei Rădoi, Eugen Căpățână, Valentin Popârlan, Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu, Paula Kinikinilau și Mădălin Lemnaru; selecționerul României l-a rechemat pe mijlocașul la deschidere Jody Rose. În premieră l-a adus și Stephan Shennan, aripa neo-zeelandeză devenind eligibil pentru naturalizare în națională începând din această iarnă.

Alături de Shennan au mai fost chemați alți sașe jucători debutanți în națională, Silviu Vasiliu, Florin Bărdașu, Adi Moțoc, Răzvan Ilisescu, Alexandru Palii și Ovidiu Melniciuc.

În primele două luni ale anului România va susține cinci partide în Rugby Europe Championship. În data de 6 februarie cu Portugalia (la Cluj), în 13 februarie cu Spania (la Madrid), în 27 februarie cu Rusia (la Iași), în 12 martie cu Germania (probabil Cluj), în 19 martie cu Georgia (la Tbilisi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.