Saracens țintește primul loc la Iași

72

Campioana vânează prima poziție a Superligii Naționale în ultima etapă a turului. Saracens înfruntă sâmbătă, în deplasarea, pe Politehnica Iași, miza fiind obținerea celor cinci puncte și automat urcarea pe primul loc.

Ultima meci al Superligii din acest an le oferă rugbiștilor timișoreni șansa de a deveni liderul campionatului. Roș-negrii înfruntă Politehnica Iași în deplasare și au nevoie de o victorie cu punct bonus pentru a face rocada în clasament cu liderul Steaua București. Saracens este a doua în ierarhie cu 5 puncte sub Steaua, care va sta în ultima rundă.

Meciul timișorenilor cu Iașiul a fost reprogramat de federație pentru sâmbătă, ora 16. Este singurul al etapei ce nu este televizat de DolceSport, doar pe canalul FRF-ului, rugbytv.ro. Celelalte meciuri ale etapei sunt Universitatea Cluj – CSM Olimpia București și Dinamo București – CSM Știința Baia Mare.

Superliga își încheie turul în acest week-end, urmând ca partea a doua a campionatului să se dispute în primpvara anului viitor. După întreruperea campionatului calendarul intern va fi completat de Cupa Regelui. Startul are loc săptămâna viitoare, atunci când Saracens merge pe terenul lui Dinamo București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ