Saracens si-a prezentat zestrea de trofee

91

Niciodată în istoria sportului timișorean o echipă nu a reușit performanța de a cucerit trei trofee importante. În 2015 a reușit-o echipa de rugby Timișoara Saracens RCM UVT.

Timișoara Saracens RCM UVT a dominat categoric competițiile interne și pus mâna pe titlul de campioană, Cupa României și Cupa Regelui. Dornici să împărtășească cu proprii fani sezonul istoric realizat, rugbiștii și-au prezentat miercuri seara trofeele.

Bucuria fanilor, care au avut șansa de a se fotografia cu jucătorii preferați sau cu trofeele, de a culege autografe și de a pune întrebări. Totul s-a încheiat cu o invitație adresată timișorenilor de a veni sâmbătă pe arena Dan Păltinișanu, pentru prima partidă europeană acasă a lui Saracens.

”Am câștigat tot ce se putea câștiga pe plan intern. Acum vrem să dăm tot ce putem și la meciurile din Challenge Cup. Vă așteptăm lângă noi, sâmbătă la meciul cu Rovigo”, le-a transmis căpitanul Stelian Burcea timișorenilor.

Meciul Timișoara Saracens – Rovigo Delta (Italia) este programat sâmbătă, ora 13,30, și contează pentru preliminariile Challenge Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ