Saracens sprintează spre Europa! Timișoara câștigă meciul din Portugalia: 45-10

137

Campioana română la rugby continuă cu succes campania europeană, câștigând al doilea meci din preliminarele Challenge Cup.

Sâmbătă după amiază, SCM Timișoara Saracens au câștigat la scor disputa de la Lisabona contra formației locale C.D. Universitario, cu scorul 45-10.

Al doilea meci în preliminarii, a doua victorie pentru rugbyștii din Ronaț. Bănățenii au câștigat prima deplasare din grupa A a calificărilor, depășind foarte clar campioana Portugaliei.

Dacă în primul meci din preliminarii, timișorenii au avut emoții cu o echipă italiană, de data aceasta, elevii lui Matt Williams au învins fără probleme, cu 7 eseuri marcate în deplasare.

Punctele celor de la saracens au fost marcate de Sabău, Leiataua, Popa, Doyle, Popârlan, Rădoi, Hunt – fiecare câte un eseu, și Manumua – 5 transformări. 45-10 (25-5)

Pentru această victorie cu punct bonus, trupa bănățeană adună 9 puncte și rămâne în cursa pentru calificarea în play-off.

Preliminarele continuă în luna decembrie cu un meci pe teren propriu ăn compania italienilor de la Calvisano și o deăplasare în Georgia, la Batumi.

LĂSAȚI UN MESAJ