Decizie epocală a președintelui Trump! Cel mai mare secret al secolului XX va fi revelat!

1888

Sâmbătă, președintele SUA Donald Trump a anunțat pe contul său de Twitter o decizie așteptată de milioane dee americani. Trump a scris: ”Sub rezerva primirii de informații suplimentare, în calitatea de președinte voi permite deschiderea dosarelor JFK, blocate și clasificate de prea mult timp.”

Președintele face referire la dosarele întocmite de FBI, Secret Service și CIA după asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy, la 22 noiembrie 1963, în Dallas, Texas. Kennedy a fost al 35-lea președinte al Americii, iar asasinarea sa a fost prilej de sute de teorii ale conspirațiilor, inspirând mii de articole, filme documentare și mai multe lung-metraje artistice. Versiunea oficială a fost că președintele a fost împușcat de Lee Harvey Oswald, un fost pușcaș marin care a trăit câțiva ani și în URSS. Oswald a fost și el împușcat, la scurt timp după arestare, de un mafiot local, Jack Ruby. Versiunea din dosar face parte – alături de cea legată de incidentele Roswell sau Philadelphia – printre cele mai puțin crezute de publicul larg.

Potrivit deciziei de clasificare, documentele cunoscute drept JFK Files au termenul de desecretizare pe 26 octombrie 2017, dar a existat suspiciunea că Trump va amâna decizia.

sursă: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ