Săptămânalul Banatul Azi vă aşteaptă în chioşcuri cu noi surprize

189

Ca în fiecare joi, săptămânalul Banatul azi vă oferă şi acum articole interesante, în exclusivitate în varianta tipărită.

Dintre titlurile ediţiei cu numărul 15 amintim: Cât valorează viaţa unui om? Instanţele din Timişoara au obligat firmele de asigurări la plata unor sume cuprinse între 100.000 de lei şi 300.000 de euro; Apocalipsa cu frunze; Robu și Grindeanu în fața testului suprem al carierei lor politice; Eu sunt Ion de la Anina. Și sunt primul locuitor al Banatului și al României…; Poarta de intrare în România, o ruşine. Gara de Nord din Timişoara aşteaptă de ani buni reabilitarea; Timişoara ieri şi azi: Wilhelm Muhle figura luminoasă din istoria orașului și casa sa cu prezent întunecos; Sentimentul „acasă”; Legende feroviare. Gara Mare, înainte de Apocalipsa ultimilor ani; “Rivalitatea Timişoara – Arad eu n-o înţeleg”.
Interviu cu Ioan Igna; Lăutari vestiţi ai Banatului: Nicu Anghel-Ministeru – un saxofonist de geniu; „Am considerat că simplitatea aduce noutate”. Interviu cu scriitorul Petre Stoica; Bucătăria e ca şi moda vestimentară. Restaurantele românești, de la salam prăjit cu cartofi, la utilaje ”self cooking”; „Căpșuni în Spania sau videochat? Ei bine, am ales a doua variantă”. Confesiunile unei chat-iste din Timişoara; şi multe altele.

Aşadar, nu rataţi noul număr al săptămânalului Banatul Azi, pe care îl găsiţi în chioşcurile de difuzare a presei din Timişoara şi Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ