Şantierul din zona Calea Aradului – Calea Sever Bocu, deschis până la toamnă. Robu: „Greul a trecut”

430
Şantierul proaspăt deschis în zona Calea Aradului – Calea Sever Bocu a dat , din nou, traficul peste cap. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a recunoscut şi el asta, dar crede că greul a trecut. Tot el spune, însă, că şoferii trebuie să mai aibă răbdare până când vor circula fluent prin oraş.
„Perturbă mult oraşul, dar e foarte important să încercăm să finalizăm acestă lucrare până la finalul lunii august, lună de concedii. Se trage tare să fie gata până la 1 septembrie. A fost adevărată nebunie, dar nu avem ce face. Trebuie să trecem peste aceste momente”, a declarat Robu.
„Modernizarea cuprinde trei sectoare: 1 – amenajare Calea Sever Bocu între intersecția cu Calea Aradului și Cimitirul Eroilor, cu trei benzi de circulație, dintre care două pentru trafic urban și una pentru accesul vehiculelor în incinta mall Openville, 2 – amenajare Calea Sever Bocu între accesul principal la Cimitirul Eroilor și intersecția cu strada Antenei (girația din zona Galeria 1), cu patru benzi de circulație, câte două pe sens și 3 – amenajare strada Lăzărescu, din intersecția cu Calea Aradului până la accesul principal la Cimitirul Eroilor, cu trei benzi de circulație în sens unic pe direcția spre Calea Aradului”, a transmi  Primăria Timişoara.
Edilul şef spune că greul a trecut, în privinţa marilor şantiere din oraş şi crede că, până la toamnă, în Timişoara se va circula fluent. „Când vom face Pasajul Solventul nu va fi nicio perturbare pentru că acolo nu se circulă. La Bader vor mai fi perturbări, dar vom avea o nouă configuraţie pentru rute alternative. Să fim optimişti, greul e în urmă. Din octombrie greul va fi cu adevărat în urma noastră”, spune Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ