Șansele de salvare scad tot mai mult. ACS Poli, eșec și la Târgoviște

113

ACS Poli Timișoara se întoarce fără puncte din deplasarea de la Târgoviște. Chindia s-a impus, la limită, 1-0, după golul din penalty, reușit de Cherchez, în prima repriză. Bănățenii au șanse tot mai mici de a rămâne în liga secundă, cu opt etape rămase până la final.

Echipa lui Valeriu Răchită nu a început temător jocul de la Târgoviște, însă după ceva mai mult de un sfert de oră de tatonări, gazdele au modificat tabela, la una din puținele incursiuni în careul alb-violet. Calugher l-a faultat, imprudent, pe Florea, iar Cherechez a transformat, cu calm, penalty-ul rezultat (17). Chindia a rămas în ofensivă, însă până la pauză, doar Florea a avut șansa lui 2-0, însă lobul său de efect a lovit bara transversală, în minutul 40.

În repriza secundă, a venit rândul lui Cherchez să irosească un „cadou” primit de la Paramatti, pentru ca la faza următoare, Țîgîrlaș să aibă șansa egalării, din câțiva metri, la o nesincronizare a apărării lui Viorel Moldovan. Au urmat două intervenții bune ale lui Moldovan, la Florea și Leca (75), iar la poarta cealaltă, Sidorenco a avut, și el, șansa golului egalizator, dar a irosit-o, dint-o poziție bună.

S-a încheiat 1-0 pentru Chindia, care rămâne pe loc direct promovabil, în vreme ce ACS Poli își încheie seria pozitivă și are șanse tot mai mici de a se salva de la retrogradare, fiind din nou pe 19, la un punct în spatele Baloteștiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.