Sâmbăta și duminică iubitorii de câini sunt așteptați la expoziția de la Giarmata

188

Dacă vremea începe să semene cu cea de vară a venit momentul ca cei mai deștepți, frumoși și dichisiți câței să se facă remarcați într-o nouă prezentare în fața publicului. Dacă curioșii pot fi de orice vârstă, formă sau frumusețe nu la fel se poate spune despre cîini. Sunt acceptați doar cei din soiul Ciobănesc German.

Sâmbătă 14 mai pe terenul al doilea al stadionului Nicu Moraru din Giarmata se va desfășura un concurs de frumusețe canină, cu exemplare doar din rasa Ciobănesc German. Vor fi prezentați câini din România dar și veniți de peste granițe din Germania și Serbia.

Accesul spectatorilor pe stadion va fi liber în prima zi (sâmbătă). În cazul în care unii spectatori vor veni însoțiți de câini, vor trebui să prezinte la intrare, medicului veterinar prezent la eveniment, carnetul de sănătate vizat la zi.

Din păcate Duminică accesul pe teren este permis doar proprietatilor care au câinii înscriși și celor implicați în organizare.

Pentru cei care vor să se racorească cu o bere sau un suc, cei de la o cunoscută terasa de alimentație publică vor fi prezenți lângă sala de sport cu de toate.

Arbitrajul câinilor va începe la ora 10 și se va termina în jurul orei 19.

LĂSAȚI UN MESAJ