Salvați Copiii s-a transformat în Moș Crăciun pentru zeci de copii-video

202

Se apropie zilele în care toți copii ar trebui să se bucure intens de cadourile gasite sub bradul de Crăciun. Pentru unii mai cuminți cadourile vin ceva mai repede.
În ambianța primitoare a salii de spectacole a casei Adam Müller-Guttenbrunn s-au adunat peste o sută de copii de la cele mai fragede vârste până la cei mai mărișori ce sunt sprijiniți de voluntarii asociației „Salvați Copii”. Cei mici s-au îmbrăcat frumos, unii chiar în îngerași pentru a participa la ceva aparte. Aveau să primească vizita unui moș în haine roșii. A avut loc un troc simplu și echitabil. Copii au dat un mic specatcol din cântecele, poezii, colinde. Moșul a dat și el ce a putut. Cutii cu surprize de cele mai felurite.
Serbarea a fost pregătită de voluntarii și partenerii Salvați Copiii – filiala Timișoara. Au venit la întâlnire copiii Centrelor Educaționale de la Școlile: Generala 1, Generala 11, Generala 25, precum și copiii Centrului ”Creștem împreună”. Cadourile au venit de la Centrul Rudolf Walter și prietenii lor din Germania ce au pregătit cadourile difernțiat pe vârstele și nevoile celor mici.
Asistentul social Izabela Ciornoavă se ocupă de educarea copiilor cu dificultăți și este foarte mulțumită de prestația artistică a elevilor săi. Au dovedit valențe de mici artiști.
Doctorul Mihai Gafencu vede în activitatea centrelor de educație incluzivă ce se ocupă cu acești copii o reală necesitate ce umple un gol din educația lor.
Seria de evenimente ale asociației vor continua și în zilele ce urmează cu noi surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ