Salonul Industriei Ușoare te așteaptă cu ultimele tendințe în materie de modă și accesorii, la CRAFT

150

În perioada 23-27 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește cel mai mare eveniment expozițional al finalului de an din vestul României – Salonul Industriei Ușoare, ediția 30.

Notorietatea la care a ajuns această acțiune a fost și este dată de publicul timișorean vizitator care a impus în ultimele ediții expozanților ceea ce caută – calitate, diversitate, prețuri corecte.

Timp de cinci zile, peste 60 de firme din România vor expune ultimele tendinte în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, confecţii, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii, articole sportive, produse care vor fi atracția vizitatorilor dornici de noutățile adecvate sezonului. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile și multe idei de cadouri.

În deschiderea expoziției, organizatorii au pregătit o paradă a modei cu articole din standurile expozanților. Ca un condiment bine gustat și apreciat în ultimele ediții, vizitatorii vor găsi la exterior Târgul de produse tradiționale, care vă așteaptă cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine și un spațiu de joacă pentru copii.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

Detalii suplimentare puteți obține la dna Aurora Culea, manager de proiect, tel 0741.700.153, e-mail: aculea@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ