Salonul Industriei Ușoare, la prima ediție de vară | FOTO-VIDEO

37

Deși sezonul estival încă nu este oficial instalat, nici măcar în calendare, oamenii gospodari se aprovizionează cu tot ce e nevoie pentru perioada caldă de pe acum. Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș cheamă toți doritorii să vină în perioada 24 – 28 mai la prima ediția de vară din acest an a Salonului Industriei Ușoare.

Pentru început și-au anunțat participarea peste 50 de companii din țară, atât producători cât și comercianți. Dar la ora deschiderii erau deja în jur de 60 de standuri diferite. Deci, sala de expoziții timișoreană are efect de magnet și atrage cumpărători cât și comercianți.
Reprezentanții firmelor expozante oferă spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, altele. Nu trebuie să arunci foarte mulți bani pentru a te îmbrăca sau încălța cu eva frumos și trainic.

Pe lângă textile, pielărie și tot ce se poate purta la Târgul de Produse Tradiționale din exterior cei vizitatorii curioși sunt întâmpinți cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, unități de alimentație publică.
Expoziția este deschisă de joi până sâmbătă, între orele 1000 – 2000, iar duminică între orele 1000 – 1800.

Intrarea publicului este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ