Salonul Industriei Ușoare, ediția de vară, la CRAFT, 23-27 mai 2018

93

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește, în perioada 23 – 27 mai 2018, ediția de vară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării.

Notorietatea de care se bucură evenimentul este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută: un bogat sortiment de produse de calitate superioară şi preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Având în vedere succesul de care se bucură Salonul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali dar nu numai, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta cinci ediții.

SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE – ediția de vară reunește peste 50 de firme din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de îmbrăcăminte și încălţăminte de sezon, marochinărie, articole de lenjerie, bijuterii, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice, parfumuri și produse naturiste.

Un condiment bine gustat și apreciat la toate edițiile, TÂRGUL DE PRODUSE TRADIȚIONALE își așteaptă vizitatorii cu dulciuri  de casă, mezeluri, produse apicole și articole de artizanat.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 1000 – 2000, iar duminică, între orele 1000 – 1800.

Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ