Salarii uriașe în spitalul groazei din Reșița: peste 20.000 lei, medicii, asistentele – 8.000 lei

  3747

  Lista veniturilor salariale pe luna august la Spitalul Județean Reșița arată că la secțiile din Staționarul III, cel din care presa a prezentat imagini șocante, veniturile brute erau impresionante: până la 25.000 de lei, echivalentul a 14.000 de lei net.

  Managerul SJU Reșița câștiga circa 21.000 de lei, iar directorul medical, peste 22.000 lei. La ATI, un salariu al unui medic depășea 30.000 de lei, iar o parte din asistente aveau peste 10.000 de lei pe lună, brut. Infirmierele primeau peste 5.000 lei/ lună.
  „E clar că lucrurile sunt în neregulă la acest Staționar 3, de vreme ce atunci când noi am ajuns acolo portarul nu era la post, a trebuit să ocolim, să intrăm prin spate și, deși afară erau -6 grade, toate ușile erau deschise!”, a declarat, azi, primarul Reșiței, Ioan Popa, vorbind despre situația de la SJU Reșița.
  Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița s-au autosesizat, miercuri, în cazul pacienților internați la Spitalul de Boli Infecțioase. Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin efectuează cercetări pentru pentru neglijență în serviciu după apariția imaginilor groazei.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ