Salarii mărite substanțial din Februarie pentru unii bugetari. Vor ajunge să câștige câteva mii de euro!

1840

Vești bune pentru mulți români, mai exact bugetarii, care vor primi din februarie salarii mărite consistent. Sumele pot ajunge la peste 16.000 de lei pe lună și nu vorbim de oameni cu funcții importante.

Unde poţi să câştigi un salariu de 16.536 de lei, lună de lună, cu un program de opt ore pe zi? Într-o primărie de municipiu, un muncitor necalificat va primi, de luna aceasta, cel puţin 2.000 de lei, iar unui secretar îi intră în cont peste 16.000 de lei, după ce s-a aprobat o creştere cu 9,5 procente.

La stat, bugetarii primesc lefuri care cresc văzând cu ochii, astfel că cei mai mulţi dintre ei şi-au rotunjit serios veniturile, mai ales dacă lucrează în administraţia locală. Astfel, salariile angajaţilor Primăriei Suceava vor creşte cu 9,5%, în urma unei decizii luate vineri de Consiliul Local.

Cel mai mare salariu, de 16.536 lei, este cel al secretarulului oraşului. Primarul oraşului, Ion Lungu, vrea însă ca angajaţii să acceseze mai multe granturi pentru a acoperi majorările, notează Mediafax.

sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.