”Să mergi la școală să înveți, frumosule. Cel mai prost polițist” Doi polițiști din Timiș jigniți ca la ușa cortului de un șofer. VIDEO

5683

Doi polițiști din Timiș au fost jigniți într-o transmisiune în direct pe Facebook, făcută de un șofer oprit pentru control. Conducătorul auto a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului, cu drept de circulație, iar oamenii legii i-au ținut pe loc câteva minute pentru verificări.

La întoarcere, polițiștii l-au anunțat că îl amendează pentru nepurtarea centurii de siguranță, iar din acel moment a început circul transmis în direct. Șoferul și celălalt ocupant ai mașinii le-au zis polițiștilor că că sunt analfabeți și nu știu să citească, dar și că unul dintre polițiști este „cel mai prost polițist din România”.

Momentele tensionate au avut loc vineri, în localitatea timișeană Recaș. Cei doi polițiști participau la o acțiune de verificare a conducătorilor auto, când au tras pe dreapta un Mercedes în care se aflau doi bărbați. Șoferul le-a prezentat oamenilor legii documentele, iar în locul permisului de conducere le-a arătat o dovadă înlocuitoare. Omul are permisul suspendat și circula în baza dovezii pentru că avea deja abateri la Codul Rutier.

Unul dintre polițiști a luat documentele și a luat legătura cu dispeceratul pentru a verifica dacă dovada este valabilă. Cei doi bărbați au fost nemulțumiți că au fost opriți să plece timp de câteva minute, iar unul dintre ei a scos telefonul mobil și a început să transmită live pe Facebook. Într-un final, dovada s-a stabilit că ar fi valabilă, iar polițiștii au decis să îl amendeze pe șofer pentru că nu purta centura de siguranță, relatează aradon.ro.

În momentul în care au aflat asta, cei doi bărbați au coborât din mașină și au început să îi umilească pe polițiști în direct. Le-au spus că sunt analfabeți și nu știu să citească ce scrie pe dovadă, dar și că unul dintre oamenii legii ar fi „cel mai prost polițist din România”. Transmisiunea în direct a devenit virală în numai câteva minute iar prietenii virtuali ai celor doi indivizi au început și ei să îi jignească pe oamenii legii prin comentarii

 

Publicată de Elisei Radu pe Sâmbătă, 23 februarie 2019

 

sursa – libertatea.ro

5 COMENTARII

  1. Daca erai in Germania sau alta tara nici nu miscai in scaun trebuia sa cheme d.i.a.s. sa-ti stopeze tupeul ordinar , si o amenda pentru părăsirea autovehiculului fara acordul agentului si nu-ti mai trebuia facebook

  2. Cred ca atunci cand prezinti o dovada,politistul daca e de buna credinta vede daca e valabila sau nu pentru ca si el a scris destule,iar daca soferul nu avea centura îi facea din prima pv pentru centura.
    Dar poate fi dat in judecata cu martorul din dreapta ca a avut centura cand a fost oprit .
    Si-a dat-o jos dupa ce a fost oprit ( atunci cand stationezi nu esti obligat sa o porti)
    Dupa cum am mai spus îi dadea amenda din prima pentru centura ,dar a vrut sa arate ca el el Dumnezeu si daca Îl superi si nu esti umil poate face ce vrea muschii lui.( Sigur asa a gindit acest politist care uita cu menirea lui este sa previna si sa fie la dispozitia cetatenilor, caci din taxele si impozitele tuturor isi ia el salariul)

LĂSAȚI UN MESAJ