S-au trezit cu mascații peste ei în casă, vezi ce căutau aceștia foto-video

301

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin – Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, au efectuat o percheziţie domiciliară la o locuință folosită pentru depozitarea țigărilor de către o persoană suspectată de trafic cu produse accizabile.Au fost confiscate aproximativ 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă  în valoare de peste 11.000 de lei care urmau să fie comercializate pe piaţa neagră de desfacere din Drobeta Turnu Severin.

În urma efectuării percheziţiei, la imobilul unde este proprietară Claudia B. în vârstă de 43 de ani, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 972 de pachete cu ţigări marcile Ashima, Marble și Rhotmans, fără marcaje fiscale. Femeia a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările pe piaţa neagră de desfacere din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Ţigările, în valoare totală de peste 11.000  de lei au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriului României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

LĂSAȚI UN MESAJ