UPDATE. Criminalul din Făget, căutat cu un elicopter și o dronă

1347

Polițiștii din Timiș sunt în continuare în alertă. Nu au reușit încă să îl prindă pe bărbatul care a ucis o persoană și a rănit alte 5. După ce a fugit din Făget, unde a rănit grav o femeie și a ucis un bărbat, agresorul a ajuns în Temerești, iar în drum spre această localitate, suspectul ar mai fi agresat fizic alte trei persoane, două femei și un bărbat, spun polițiștii. Pentru prinderea acestuia, oamenii legii au efectuat trei focuri de armă asupra autoturismului. De asemenea, a ieșit la iveală faptul că bărbatul este recidivist.

„La acest moment se efectuează cercetări în vederea depistării persoanei în cauză, sub coordonarea Inspectorului Sef al I.P.J. Timiș. De asemenea, s-au instituit filtre în zonă, bărbatul fiind căutat cu efective mărite”, a transmis IPJ Timiș.

La ora transmiterii acestei știri, criminalul este căutat de polițiștii din județul Timiș.

UPDATE. Aproximativ 200 de polițiști îl caută în continuare pe criminal. În ajutorul oamenilor legii a venit și un elicopter care survolează zona. De asemenea, din aer, agresorul este căutat și de o dronă. De altfel, au apărut deja primele imagini cu criminalul, imediat după săvârșirea faptelor.

sursa VIDEO, lugojinfo.ro:

 

LĂSAȚI UN MESAJ