S-au destins în curtea școlii. ACS Poli, întâlnire cu liceenii, apoi cu liderul FOTO

178

Aflați pe ultima poziție a clasamentului ligii secunde, cei de la ACS Poli s-au destins astăzi, după antrenament, în curtea școlii. Alb-violeții au susținut un meci demonstrativ în compania echipei Liceului Tehnologic Energetic Regele Ferdinand I, aflat la doar câteva sute de metri distanță de arena „Electrica”.

Într-o situație delicată în campionat, timișorenii și-au descrețit frunțile în compania echipei liceului, timp de mai puțin de jumătate de oră. Rogoveanu, Bădăuță, Chemin, Contra, Oprea sau Golda s-au distrat pe suprafața de tartan, chiar înaintea duelului de duminică cu liderul, Sportul Snagov.

„Suntem într-o situație delicată, dar nu avem ce face, suntem profesioniști. Ne-a prins bine această mișcare, le mulțumim pentru invitație, a fost chiar frumos. Acum ne concentrăm însă pe meciul de duminică, pe care trebuie să îl câștigăm. Snagovul e o echipă bună, în formă, dar în liga a doua se poate întâmpla orice”, a spus Daniel Rogoveanu.

Dincolo de acțiunea din curtea școlii, pentru Valeriu Răchită, managerul general al „lanternei” jocul cu Sportul Snagov este unul aparte, având în vedere că tehnicianul a ajuns în iarnă la Timișoara, chiar din sudul țării. Răchită spune că ilfovenii nu mai au niciun secret.

„Îi știu aproape pe de rost, e și normal, fiindcă am fost acolo până în iarnă. Au un grup unit, solid, trebuie să recunosc că mă uit cu jind… ei sunt primii, noi ultimii… dar un meci are 90 de minute și îi putem surprinde. Le știu slăbiciunile, nu mai au niciun secret pentru mine și sper ca băieții mei să pună în practică ce vom pregăti în aceste zile și ce le voi spune înainte de meci. Îi urez succes lui Trică, în drumul spre promovare, dar după meciul cu noi”, a spus Răchită.

Sportul Snagov are 5 victorii consecutive și e prima în ierarhie. Duelul are loc duminică, de la ora 13:00, și va putea fi urmărit pe Digisport 1 și Telekom Sport 1.

LĂSAȚI UN MESAJ