S-a sunat adunarea și pentru Ripensia, liderul din Timiș

105

Ripensia Timișoara a reînceput antrenamentele cu gândul la returul în care vrea să promoveze în Liga a 3-a. Trupa din Ciarda Roșie a aflat că barajul se desfășoară în dublă manșă.

Luni s-a sunat adunarea și pentru Ripensia Timișoara, liderul Ligii a 4-a Timiș. Băieții pregătiți în galben și roșu au încheiat vacanța și s-au apucat de muncă. Noul antrenor al echipei, experimentatul Remus Steop, și-a chemat băieții la antrenamente și le-a pregătit un program de pregătire complet pentru această iarnă.

Ripensia va susține un semicantonament pe plan local, dar și mai multe jocuri de verificare. Primul test va fi programat în 24 ianuarie. ”Am stabilit anumite lucruri, anumite principii la care eu țin foarte tare. Am înțeles că 3-4 jucători își vor rezilia contractele. Avem discuții, în schimb, cu câțiva jucători”, a punctat Remus Steop, principalul care va face echipă pe banca tehnică cu Orlando Trandu.

În ziua reunirii Ripensia a primit din partea FRF-ul informații legate de desfășurarea barajului de promovare în liga a treia. Acesta se va desfășura la fel ca în 2015 în sistem tur-retur și nu în manșă unică pe teren neutru. Datele de desfășurare ale barajului sunt 18 și 25 iunie.

Ripensia este considerată favorită la câștigarea titlului județului Timiș. Rivalele sale sun Voința Mașloc, CS Ghiroda și ACS Poli II, echipe despărțite de doar 6 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ