S-a semnat contractul colectiv de muncă. Sindicaliștii de la Filarmonica Banatul renunță la grevă

193

Sindicaliştii de la Filarmonica Banatul din Timişoara au renunţat la grevă, după ce a fost semnat contractul colectiv de muncă.

Aspectele  care au împiedicat semnarea contractului, în ultimele zile, s-au referit la prezenţa la serviciu în zilele în care nu sunt programate concerte.

“Am reușit să trecem peste, am mai cedat dar, știți cum e, nu prea merge fiindcă e vorba de banul public. Eu sunt pus să gestionez banul public, nu să fac pe plac unora și altora care vor să fie pontați la sediu când sunt în alte locuri, de multe ori nici chiar în țară. Deocamdată s-a semnat și să vedem joi la dezbaterea publică al cărei rost eu, personal, nu îl înțeleg pentru că trebuia să fie votată de consilier nu de populație. Consilierii știu mai bine situația de la Filarmonică decât populația”, spune directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Coriolan Gârboni, pentru radiotimisoara.ro.

Mai mulţi angajaţi ai Filarmonicii Banatul din Timişoara au fost în grevă şi au protestat, timp de mai multe zile chiar în faţa instituţiei.

Protestul muzicienilor de la Filarmonica Banatul continuă. FOTO

Primăria Timișoara a anunțat că organizeză o dezbatere publică pe marginea proiectului de hotărâre „privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții pentru Filarmonica Banatul Timișoara”. Dezbaterea este programată joi, 22 noiembrie, de la ora 14:00, în sala de consiliu. Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa camelia.crisan@primariatm.ro, până în 22 noiembrie, la ora 12:00. Proiectul poate fi consultat AICI.

Protestul muzicienilor de la Filarmonica Banatul continuă. FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.