S-a modificat ora dezbaterii publice

30

Primăria Municipiului Timişoara face precizarea că dezbaterea publică referitoare la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „LOCUINȚE ȘI SERVICII”, Piața Bisericii nr.7, Timișoara”, programată pentru ziua de luni, 01.02.2021, ora 12, se va desfășura de la ora 16, luni, 01.02.2021. Restul informațiilor din anunț rămân nemodificate.

Oamenii trebuie să spună dacă sunt de acord cu ridicarea unui complex imobiliar în Piața Bisercii, care aparține de zona pretejată Elisabetin. Proiectul în cauză nu este atașat anunțului de dezbatere, dar el poate fi consultat pe site-ul instituției la secțiunea ”Proiecte de Hotărâre” din luna noiembrie 2020.

”Prin Planul Urbanistic Zonal <<LOCUINŢE ŞI SERVICII>>, Piata Bisericii nr. 7, Timişoara, se propune realizarea unei realizarea unei zone destinate locuintelor colective si serviciilor în regim de maxim S+P+3E, având zona de implantare a clădirilor împărțită pe 3 zone cu regim de înălțime diferit (Zona 1: Regim de înălţime maxim S+P+2E+M, acoperiș șarpantă; Zona 2: Regim de înălţime maxim S+P+3E+Er, acoperiș tip terasă; Zona 3: Regim de înălţime maxim S+P+2E+Er, acoperiș tip terasă).

Accesele auto şi pietonale se vor realiza din str. Piata Bisericii (str. Prof. George Dragomir), în conformitate cu avizul Comisiei de Circulatie nr. DT2018-005538/22.11.2018; necesarul de parcaje va fi asigurat în conformitate cu Art. 33 şi Anexa 5 din R.G.U (locurile de parcare se vor asigura cu preponderență la subsol)”, este descrierea investiției din proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ