27.7 C
Timișoara
vineri 22 septembrie 2023

Ryanair intră în forță pe piața românească de transport aerian low-cost

EconomieRyanair intră în forță pe piața românească de transport aerian low-cost

Ryanair deschide o nouă bază la București (Nr.81), cu 3 aeronave, 300M $ investiție și două noi rute: Atena și Timișoara. Rute din București, la preț promoțional, pe noua pagină Web, în limba română.

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a anunțat astăzi, 16 Februarie, că va deschide o nouă bază la Aeroportul București (Nr 81), începând cu 30 Octombrie, cu 3 aeronave bazate (o investiție de 300m $), 2 rute noi către Atena și Timișoara, și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, ce vor aduce un trafic de 1.4m clienți pe an și vor susține peste 1,000* de locuri de muncă “în sit”, Ryanair având o creștere a traficului în București de 75%.

Iarna 2016 la București va aduce:
• 3 aeronave bazate (300m $)
• 2 rute noi: Atena (zilnic) și Timișoara (2 x zi)
• Mai multe zboruri către Bruxelles (9 x săptămână), Milano M (zilnic) și Dublin (5 x săptămână)
• 10 rute (incl. Bologna, Londra, Madrid, Milano B și Roma)
• 90 de zboruri săptămânale
• 1.4m clienți p.a. (+75%)
• 1.000 locuri de muncă “în sit” pe an
De asemenea, Ryanair a lansat varianta în limba română a noii pagini web, www.ryanair.com/ro, unde clienții pot acum să-și facă rezervări de locuri la preț promoțional începând de la doar 9.99€.

“Suntem fericiți să anunțăm o nouă bază la București, începând cu 30 Octombrie, cu 3 aeronave bazate, 2 rute noi către Atena și Timișoara (10 rute în total) și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, ce vor aduce Aeroportului București un trafic de 1.4 milioane de clienți pe an și vor susține peste 1,000 de locuri de muncă. La București, Ryanair va avea o creștere de 75% și va investi 300m $. Orarul nostru de iarnă pentru București include servicii zilnice către Londra (2), Madrid (1) și Roma (2), și face Ryanair alegerea ideală pentru clienți care călătoresc în interes de afaceri, dar și de plăcere, iar noi ne așteptăm în continuare la noi rute, creșterea traficului, a locurilor de muncă și a turismului pe cele 2 noi baze românești din București și Timișoara. Pentru a sărbători noua noastră bază din București, scoatem la vânzare locuri la prețul promoțional de doar 9.99€ pentru călătorii în Martie, care trebuie rezervate până cel târziu Joi, (18 Feb). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.” a declarat în București, Michael O’Leary, CEO Ryanair.

Foto: https://www.facebook.com/ryanair

Citește și :