Rușinea campionatului, 1-6 la Botoșani!

158

ACS Poli s-a făcut de râs și la Botoșani și se îndreaptă cu pași repezi către liga secundă. Alb-violeții au înregistrat cel mai drastic eșec al campionatului, un 1-6 care îi aduce pe marginea prăpastiei…

Meciul care trebuia să refacă moralul violeților s-a transformat într-unul de coșmar. ACS Poli s-a făcut de râs la Botoșani și a încasat cea mai severă înfrângere din acest campionat: 1-6! Iar salvarea de la retrogradare pare o misiunea tot mai grea de îndeplinit… Mai ales în condițiile în care evoluțiile multor fotbaliști din teren aduc mai repede a cu totul altceva decat fotbal

Nici cu Petre Grigoraș pe bancă violeții nu au reușit să câștige în deplasare în acest sezon. Din contră prima deplasare a bănățenilor în mandatul tehnicianului de 52 de ani s-a încheiat cu un fiasco, șase goluri încasate în fața echipei de pe poziția imediat superioară.

Ajunși la Botoșani cu intenția de a câștiga toate cele trei puncte, oaspeții s-au ținut cât de cât de cuvânt doar în prima repriză, una încheiată la egalitate după câte un penalty acordat echitabil de centralul Andrei Chivulete. Vașvari a deschis scorul pentru gazde în minutul 22 de la punctul cu var, iar Dorin Goga a egalat tot la 11 metri în minutul 41.

Totul s-a destrămat la 5 minute după pauză când Ngadeu a marcat cu o lovitură de cap cu largul ajutor al lui Strauss. Hernandez a ratat unica șansă de a reintra în joc în minutul 60, când șutul său a ocolit ținta. Defensiva improvizată a oaspeților a gafat apoi în două rânduri și a fost taxată de același jucător, de Matulevicius. În minutul 64 a trecut nestingherit de omul de marcaj și a înscris pentru 3-1 iar 10 minute mai târziu a fost uitat liber în careul mic și a reușit dubla.

Apărarea violeților a rămas visătoare și Bujor a marcat ușor, uitat liber în careu în minutul 79. Scorul final a fost stabilit de Cabrera în minutul 81. Un 1-6 rușinos pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul timișorean!

ACS Poli: Strauss – Belu (46, Melinte), Bocșan, Manu Torres, D. Popescu – Llorente, Ov. Popescu – Bărbuț, Goga, Hernandez (66, Nimely) – Elek.

Petre Grigoraș, antrenor ACS Poli: ”Nu trebuie să căutăm scuze pentru acest meci, nu din cauza trenului s-a pierdut partida. Eu vreau altceva de la echipă dar din păcate încă nu am primit ceea ce așteptam. Ne-a lipsit atitudinea…”

Dorin Goga, jucător ACS Poli: ”Este rușinos ce s-a întâmplat astăzi pe teren. Este o situație imposibilă. Foarte puțin mai cred în salvare în acest moment. Suntem jucători ce trebuie să schimbăm ceva, noi suntem de vină pentru această situație.”

LĂSAȚI UN MESAJ