Rugbiștii se reîntorc acasă! Saracens – Steaua se joacă în Ronaț

73

Campioana revine acasă, în Ronaț, pe arena unde s-a simțit întotdeauna cel mai bine. Partida de sâmbătă dimineața contra lui Steaua este prima din acest an ce se va desfășura pe Gheorghe Rășcanu.

Învinși în primele dueluri din Cupa României, rugbiștii timișoreni au nevoie ca de aer de un succes în etapa a patra din faza calificărilor. Sâmbătă, la Timișoara vine tocmai liderul clasamentului, Steaua București. Pentru a pregăti cât mai bine acest meci devenit decisiv pentru o semifinală acasă sarazinii se vor reîntoarce pe arena proprie din Ronaț.

Programată inițial pe Dan Păltinișanu, partida a fost mutată în ultima clipă. Anunțul vine cu două zile înaintea partidei și a fost confirmat și de Federația Română de Rugby. Ar fi primul joc oficial ce se va desfășura în Ronaț după aproape un an de zile. În luna februarie a acestui an, bănățenii și-au anunțat plecarea din Ronaț pentru lucrările de renovare și modernizare.

Jocul SCM Timișoara Saracens – Steaua București are loc sâmbătă, ora 11, și nu este televizat. Steaua are 15 puncte si este prima in clasament, Saracens e abia a cincea cu doar doua puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ