Roxana Iliescu a venit victorioasă de la Capitală

1076

Poziția Roxanei Iliescu la conducerea CJT nu este periclitată. Așa cum s-a mai vorbit aici, despre noul partid PMP se pot spune multe, și de bine și de rău. Doar că nu ar fi plin de surprize nu se poate spune. Atâta energie ce se consumă în frământări interne ar fi dus la rezultate deosebite dacă erau canalizate într-o direcție potrivită.

De circa două săptămâni, Roxana Iliescu nu mai este președintele filialei Timiș a partidului. Dar este în continuare membru activ al formațiunii. De câteva zile a fost forțată o încercare de a fi scoasă din rândurile PMP-ului. Doar că nu este atât de simplu precum au crezut unii.

Vineri a avut loc la București o ședință a Consiliului Executiv Național al PMP. S-au discutat diverse probleme politice din țară și din capitală. Dar aici s-a considerat că nu trebuie luată în seamă rezoluția venită din Timiș, de excludere. Deci, în urma votului majoritar favorabil, Roxana Iliescu rămâne membru al partidului, chiar dacă momentan fără vreo funcție.

În plan local asta înseamnă că este în continuare consilier județean și chiar vicepreședinte al acestui for. Dacă nu i-a fost retras sprijinul politic și nu se întrevede o astfel de posibilitate, se va ocupa în continuare de obligațiile sale ca vicepreședinte județen. Cei ce o vedeau exclusă din partid trebuie să accepte acest vot democratic al consiliului. Este de menționat ca doamna Iliescu este membră a acestui Consiliului Executiv, ca o bună parte a președintilor județeni de filiale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ