Romeo Dunca acuză fosta administrație că a „uitat” să recupereze un prejudiciu de 2,5 milioane de lei

119

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, a explicat, printr-o postare de pe pagina sa de Facebook, cum a rămas nerecuperat un prejudiciu de 2,5 milioane lei. Dunca susţine că responsabili sunt foştii şefi ai CJ Caraş-Severin. Aceştia resping însă acuzaţiile, considerându-le „calomnie şi dezinformare”.

Romeo Dunca îi acuză pe fostul preşedinte al CJ Caraş-Severin Silviu Hurduzeu şi pe vicepreşedintele Ionuţ Popovici că au „uitat” să recupereze un prejudiciu de 2,5 milioane de lei, provocat de doi funcţionari condamnaţi pentru fapte de corupţie. Potrivit lui Dunca, în urma condamnării celor doi angajaţi ai unui centru pentru persoane vârstnice din Reşiţa, s-a constatat un prejudiciu de 2,5 milioane de lei, dar şefii CJ Caraş-Severin au acţionat cu întârziere pentru recuperarea banilor. Astfel, dreptul de a cere banii s-a prescris.

„Aceşti doi nenorociţi, incompetenţi si protectori faţă de cei vinovati nu au făcut nimic din ce ar fi trebuit. Au aşteptat să se prescrie faptele astfel încât infractorii să poată ridica sechestrul de pe imobil şi de pe sumele găsite în cont. Bătaia de joc faţă de bugetul unui judeţ vandalizat a mers până acolo încât căminul în care erau adăpostiţi bătrânii cărora li s-au furat pensiile a trebuit să plătească şi cheltuieli de judecată. Aceste două hiene protectoare de infractori sunt Popovici Ionuţ si Hurduzeu Silviu”, a scris Dunca, pe Facebook. Potrivit lui Dunca, responsabil direct de căminul de bătrâni era vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, Ionuţ Popovici.

„Un furt de 2.500.000 ron, adică 550.000 euro din bugetul judeţean acoperit prin lipsa de acţiune a lui Ionuţ Popovici în calitatea sa de şef direct la DGASPC a rămas nerecuperat. Si nesimţitul mai are tupeu să vorbească de faptul că statul nu alocă decât 16 lei pe zi pentru masa zilnică. În China sau în Singapore ar fi fost executat pe loc. În România va merge în Parlament si va obţine imunitate după care va da sfaturi. Analizând chiar şi activitatea mea”, a mai arătat Dunca.

Detalii puteți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ