Români din Italia, umiliţi şi înjuraţi de un şofer de autocar care nu era atent la drum: ‘Vă dau jos dacă nu vă convine!’

164

Mai mulţi români aflaţi într-un autocar cu care se întorceau din Italia în România au fost umiliţi şi înjuraţi de un şofer care nu era atent la drum şi se întreţinea cu o adolescentă aflată chiar lângă el, pe scările autocarului.

Totul s-a întâmplat luni, 6 august 2018, într-un autocar al firmei de transport ACR Tours care efectua o cursă pe ruta Marsala (Sicilia, Italia) – Oradea (România).

La un moment dat, şoferul autocarului a chemat lângă el o adolescentă pentru a sta de vorbă. Fata s-a aşezat pe scările autocarului, chiar lângă şofer.

O româncă aflată în autocar i-a atras atenţia şoferului să fie atent la drum şi să renunţe la discuţiile purtate cu tânăra care nu stătea pe scaun.

„De multe ori îşi lua privirea de la volan şi se întreţinea la discuţii cu domnişoara. O doamnă i-a atras atenţia, iar el a reacţionat foarte urât. A ameninţat că o dă jos. Şi alţi călători au intervenit şi s-au luat de şofer, iar acesta a ameninţat că îi dau pe toţi jos”, a declarat un alt român aflat în autocar.

Au urmat nişte momente tensionate în care şoferul i-a înjurat pe cei care nu erau de acord cu stilul său de condus şi cu faptul că încerca să poarte discuţii cu fata aşezată pe scara autocarului.

Nu de puţine ori, din cauza neatenţiei şoferilor, numeroase autocare cu români plecaţi în străinătate au fost implicate în accidente grave.

Tocmai din această cauză, românii au devenit din ce în ce mai exigenţi în ceea ce priveşte condiţiile de transport sau atitudinea şoferilor.

Sursă: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ