Româncă sechestrată și torturată în propria casă. Era filmată non-stop. Biletul pus în mâncarea fetiței ei a salvat-o

408

După șase ani de tortură, a ieșit la iveală chinul pe care l-a trăit o femeie în localitatea Rucăr din Argeș. În vârstă de 34 de ani, mamă a trei copii, a fost sechestrată, bătută și înfometată de bărbatul pe care îl cunoscuse pe Internet. Povestea ei înfiorătoare a luat sfârșit după ce a reușit să ascundă în mâncarea fetiței un bilet pe care l-a citit educatoarea.

Andreea P. este din Iași și l-a cunoscut în 2012 pe Facebook pe Ionuț, un bărbat de 31 de ani. Între cei doi s-a legat o idilă întreținută o vreme la distanță. Ulterior, relația s-a consolidat, iar tinerii au hotărât să se întâlnească. S-au văzut și au decis să rămână împreună. Cu toate că este mamă a doi copii, o fetiţă de 14 ani şi un băiat de 11 ani, aflați în grija primului soţ, care lucrează în Anglia, femeia s-a mutat în localitatea Rucăr din Argeș. Concubinului i-a dăruit o fetiță, iar în casa acestuia spune că a trăit clipe de coșmar, scrie Curierul.

„Mă punea să mă pun în genunchi, să-mi cer iertare pe diverse chestii. Dacă cumva încercam să ridic capul din pământ, eram luată la bătaie”, a mărturisit femeia, conform observator.tv.

Din 2012, Andreea a trăit în sclavie. Concubinul i-a distrus actele de identitate și a sechestrat-o în propria locuință în care a instalat numeroase camere de supraveghere.

Femeia mărturisește că ajunsese să vorbească la comandă şi să iasă din casă doar însoţită de el.

„Încuia camera cu cheia şi o punea la gât şi dormeam încuiată în cameră. Stăteam şi nespălată, şi nemâncată” , a precizat femeia.

Citește continuarea pe libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ