Românca înjunghiată în stradă de un infirmier în Italia, salvată de un poliţist în afara serviciului

116

Românca înjunghiată în stradă de un infirmier, în  Salerno, a fost salvată de un polițist în afara serviciului. Tânăra de 38 de ani a fost lovită cu un cuțit de individul care i-a fost iubit. Agresorul a fost imobilizat de polițist.

Scena violentă s-a consumat pe o stradă din estul orașului Salerno, din Italia. Românca de 38 de ani, care e chelneriță, a fost urmărită de infirmierul italian, care i-a fost iubit. Tânăra a decis însă de curând să pună capăt relației.

Individul de 63 de ani, care lucrează la un spital din oraș, și-a pierdut mințile când a văzut-o sărutându-se cu un alt bărbat. Infirmierul a continuat să o urmărească și, la un moment dat, a blocat mașina femeii și a atacat-o în stradă, spune ziarul local Notizie Audaci. Fostul iubit a înjunghiat-o în zona inimii, cu un cuțit de 35 de centimetri.

La scenă a asistat un polițist italian, care era în afara serviciului. Ajutat de un alt bărbat, agentul a reușit să îl imobilizeze pe atacator. Apoi, după ce l-a predat colegilor polițiști, a acordat primul ajutor victimei, până la sosirea ambulanței. Incidentul a fost relatat pe Facebook chiar de polițist.

LĂSAȚI UN MESAJ