Româncă dată dispărută, găsită moartă într-un râu din Italia

1204

O româncă dată dispărută în Italia a fost găsită moartă într-un râu. Cadavrul a fost văzut la câteva ore după dispariție.

Familia a primit vestea tragică sâmbătă după-amiază. Cu doar câteva ore înainte, în cursul dimineții, rudele au anunțat poliția italiană de dispariția româncei.

Cadavrul a fost văzut plutind în apele unui râu din localitatea Moncalieri, într-o zonă aflată nu departe de casa în care locuia femeia de 50 de ani.

Potrivit Torino Today, trupul neînsulețit nu prezenta urme de violență. Medicii au confirmat că românca s-a înecat. Anchetatorii italieni iau în calcul atât varianta sinuciderii, dar și cea a unui accident.
Sursa: observator.tv

1 COMENTARIU

  1. […] O româncă dată dispărută în Italia a fost găsită moartă într-un râu. Cadavrul a fost văzut la câteva ore după dispariție. Familia a primit vestea tragică sâmbătă după-amiază. Cu doar câteva ore înainte, în cursul dimineții, rudele au anunțat poliția italiană de dispariția româncei. Cadavrul a fost văzut plutind în apele unui râu din localitatea Moncalieri, într-o zonă aflată nu departe de casa în care locuia femeia de 50 de ani. Potrivit Torino Today, trupul neînsulețit nu prezenta urme de violență. Medicii au confirmat că românca s-a înecat. Anchetatorii italieni iau în calcul atât varianta sinuciderii, dar și cea a unui accident. Citeşte întreaga ştire:https://www.banatulazi.ro/romanca-data-disparuta-gasita-moarta-intr-un-rau-din-italia/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ