Rochiile de mireasă ivory, cu mânecă lungă sau cu broderii florale, vedete în 2016. Ce eveniment are loc în weekend la CRAFT – FOTO

728

Timişorencele care se pregătesc de nuntă sunt aşteptate, în acest sfârşit de săptămână, la Centrul Regional de Afaceri. La CRAFT are loc primul şi cel mai mare târg pentru mirese din vestul ţării, destinat celor care-şi doresc să organizeze nunta perfectă.

Tocmai de aceea, parterul centrului de afaceri din oraş a devenit, astăzi, neîncăpător. Sute de timişorence s-au înghesuit la CRAFT să probeze rochiile de mireasă expuse, mai ales că producătorii au venit cu oferte speciale. Nu au lipsit nici costumele pentru viitorii miri, dar şi firme care oferă decoraţiuni şi aranjamente florale, servicii foto-video, felicitări, torturi, şi nu numai.

Potrivit organizatorilor, şi în acest an vedete sunt rochiile de culoarea untului, dar şi cele cu dantelă, cu mâneci lungi sau cu broderii florale naturale. Nu lipsesc de la Târgul pentru Mirese de la CRAFT rochiile tip sirenă sau stil prinţesă. În ceea ce priveşte preţurile, rochiile de mireasă se vând cu preţuri cuprinse între 2.000 şi 9.000 lei.

Timişorencele care nu-şi permit să cumpere o rochie nouă mai au o soluţie: cele second-hand. Astfel, zeci de femei care au fost deja mirese au venit pregătite să-şi mărite rochia în cadrul evenimentului, iar preţurile încep de la câteva sute de lei. Târgul pentru Mirese de la CRAFT continuă şi mâine.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ