„Robu va plăti la toamnă pentru tensiunile profunde din PNL Timiș!” Susține o voce autorizată a societății civile din Banat

529

„Cu toate că a câștigat, fără glorie, un nou mandat de primar, ca urmare a procentului ridicol de mic al celor care l-au votat, Nicolae Robu va fi cel care va deconta nota de plată pentru previzibilul deznodământ la alegerile din toamnă, este de părere Radu Nicosevici, președintele Academiei de Advocacy.

Acesta mai spune că Robu va plăti, în primul rând, pentru tensiunile create în PNL Timiș, după alegerile interne, derulate, acum două luni, în filială.

Radu_Nicosevici„El este cel care i-a îndepărtat pe mulți dintre vechii liberali, care l-au sprijinit în ultimii ani, inclusiv să câștige actualul mandat de primar. Felul în care s-a comportat în relația cu Ciprian Jichici, care, ulterior, l-a făcut praf pe dl primar, la capitolul imagine publică, ori, înainte de alegeri, cu Dan Diaconu, respectiv cu Ovidiu Drăgănescu, spune multe despre tipul de lider care este dl Robu”, a completat Radu Nicosevici.

Specialist în politici publice și comentator politic de marcă, Nicosevici nu-l menajează deloc pe actualul primar al Timișoarei, despre care a mai adăugat că „i s-ar potrivi mai bine postura de city manager decât haina de primar. Dl Robu este un slab om politic, iar ca primar îi lipsesc abilitatea și nuanțele de a discuta în mod democratic și civilizat cu toate taberele politice sau cu cetățenii acestui oraș, în general”, a încheiat președintele Academiei de Advocacy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.