Robu susține în contiuare că respirăm aer curat și îi jignește din nou pe „hateri”

37

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este deranjat de „haterii” care susțin că orașul este poluat și că aerul nu este așa curat cum îl prezintă el.
Într-o nouă postare pe facebook, Robu îi atacă pe cei care nu sunt de acord cu el și susține că au… „mintea tulbure”.

„PARAMETRII AERULUI ÎN TIMIȘOARA ASTĂZI, 29.01.2020, ORA 8.20!
Unii perseverează în defăimarea Timișoarei, mintea lor tulburată de frustrarea conștientizării propriei incapacități de a face ceva pozitiv, benefic, a sterilității trecerii lor prin viață, eu perseverez în prezentarea lucrurilor AȘA CUM SUNT ELE, conform măsurătorilor oficiale, recunoscute și, mai mult, monitorizate de Comisia Europeană, alături de Ministerul Mediului din țara noastră.
Deci, iată ce arată cele patru stații din oraș ale Rețelei Naționale de Monitorizare a Calității Aerului (RNMCA), parte din rețeaua mare a Uniunii Europene. Print screen-ul e de astăzi de la ora 8.20.
Notă: depunem toate strădaniile ca asemenea indicații sau, de ce nu, chiar mai bune, pt că e loc, până la “excelent” la toți parametrii, să fie permanente în orașul nostru. La ora actuală, din când în când, rar, este adevărat și la fel de adevărat, în limitele de frecvență admise în UE, mai avem depășiri”, este postarea primarului.

Din păcate, praful este cel mai mare poluator din oraș care afectează în special pietonii. De asemenea, lucrările nefinalizate sunt o sursă de praf provocată tot de administrația Robu. Iar șantierele din oraș, care s-au înmulțit, provoacă și ele poluare. Tot autoritățile locale, prin Direcția de Mediu și Poliția Locală, sunt cele care ar trebui să verifice și să se asigure că praful este controlat și că utilajele nu părăsesc zona de muncă fără a fi spălate.

LĂSAȚI UN MESAJ