Robu, o nouă laudă pre-electorală: plantări de copaci şi şantiere

204

Criticat de nunumărate ori că nu este interesst de mediu şi că taie copacii într-o veselie, aşa cum s-a întâmplat în Piaţa Libertăţii de unde au dispărut 50 de pomi, primarul Nicolae Robu se laudă că în 4 ani administraţia condusă de el a plantat 10.000 de copaci.

„Sunt deja plantaţi în Timişoara peste 10.000 de copaci în acest mandat. Precizez, nu intră aici nimic din ce s-a plantat în afara intravilanului, în aşa numitele perdele forestiere. Pe străzi şi în spaţii verzi s-au plantat peste 10.000 de copaci. Numai în acesată săptămână s-au plantat 250 de copaci pe mai multe străzi din oraş. Sunt plantaţi tei, salcâmi şi conifere”, se laudă primarul Timişoarei.

Un alt motiv de laudă este numărul mare de şantiere deschise în oraş, mai ales în zonele dintre blocuri, lăsate de izbelişte de atâţia ani.

„Sunt şantiere deschise în tot oraşul. Continuăm cu şantierele. Nu putem să ne apucam de fiecare metru pătrat. Nu putem să facem totul odată. Zeci de ani nu s-au făcut amenajări între blouri, evident că nu ai timp să faci totul”, mai spune Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ