Coriolan al lui Gârboni a fost evaluat! Cu cântec și hai noroc!…

607

Prin Dispoziția nr. 293/04.03.2016 a primarului municipiului Timișoara, pe care Nicolae Robu a pierdut-o probabil prin sertarele în care ține și auditurile de la Curtea de Conturi, că publică nu e, a numit (ca orice merge în țara asta) comisia de evaluare a managementului Filarmonicii Banatul Timișoara.

Și după lupte seculare care (dacă) au durat câteva minute din ziua de 21 martie 2016, comisia de evaluare a evaluat, bineînțeles, final managementul Filarmonicii Banatul Timișoara pentru perioada 2011-2015 și a ajuns la concluzia că lângă numele managerului Ioan Coriolan Gârboni,  consulul onorific al Coreei, nu există nici o pată de îndoială și i s-a acordat nota 10.
Felicitările, masa și dansul nu se spune unde vor avea loc, pentru că sunt la fel de secrete ca și dispozițiile și evaluările Primăriei Timișoara.
Comisia de evaluare chiar i-a și recomandat supermanagerului Ioan Coriolan Gârboni să depună, cică în baza unui caiet de obiective aprobat de autoritate, un nou proiect de management pentru o perioadă de 5 ani…

1 COMENTARIU

  1. Cert e ca filarmonica din Timisoara este un loc de cultura pe care orice oras civilizat ar trebui sa-l aiba. Problema este ca nu orice oras civilizat are un manager ca dl. Garboni.
    In plus, dl. Garboni este un iremediabil timisorean.:-)
    In 2009 era la Venetia un violonist care si-a pierdut postul de la Filarmonica din Constanta si interpreta minunat pe strazile orasului dogilor …

LĂSAȚI UN MESAJ