Robu nu mai știe cum să scape de acuzațiile de incompetență crasă! După Ciuhandu, presa e de vină pentru problemele Colterm!

559

După ce a dat vina pe administrația Ciuhandu pentru problemele legate de proasta gestionare a deszăpezirii străzilor din Timișoara, așa cum Banatul Azi a scris aici, edilul urbei de pe Bega, Nicolae Robu, dă vina pe presă pentru problemele societății de termoficare Colterm.

Iată ce scrie Nicolae Robu, pe Facebook: 

”COLTERM NU E ÎN COLAPS, COMTERM LIVREAZĂ AGENTUL TERMIC ÎN PARAMETRI NOMINALI, ÎN POFIDA FRIGULUI ACCENTUAT! NU LUAȚI ÎN SEAMĂ PRESA NEPRESĂ! AU FĂCUT TOT POSIBILUL UNII SĂ NE CREEZE PROBLEME ȘI AICI, DAR… NU LE-A IEȘIT, MAI BINE ZIS, NU LE-A IEȘIT NICI AICI!

Personal am rezolvat problemele și în acest an, ca și în anii trecuți, încât COLTERM să poată funcționa continuu și în parametri nominali! Da, există datorii mari – datorii istorice, nicidecum făcute de când sunt eu Primar!- și există și datorii curente, de când se cere plata gazului în avans, dar am încheiat convenții de eșalonare a achitării lor girând cu onoarea mea și lucrurile funcționează! Nu s-a întrerupt gazul, nu s-a oprit extragerea cărbunelui, nu s-a oprit transportul lui! Deci, COLTERM funcționează și va funcționa la parametri nominali! Spre marea dezamăgire a celor care s-au străduit să fie altfel și au și plătit să se scrie că ar fi altfel! Și, bineînțeles, a celor care au scris!”, a postat Robu pe rețeaua de socializare Facebook.

Fotografia postată de Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.