Robu le cere răbdare șoferilor care pierd zeci de minute în trafic: „Trebuie să modernizăm orașul în forță”

54

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, le cere șoferilor, prin intermediul platformei Facebook, să aibă răbdare în trafic. Acesta a explicat situația închiderii podului Dragalina care a dus la supraaglomerare în zona Elisabetin – Gara de Nord.

”După cum știți, am închis Podul Dragalina, lucrările în zonă ajungând în stadiul în care s-a impus acest lucru. Evident, închiderea are consecințe negative substanțiale, ce se fac simțite, prin propagare, într-o bună parte a orașului, mai ales în zona centrală. Vă rog să aveți înțelegere. Facem tot posibilul ca până în septembrie să finalizăm totul, astfel încât să ne bucurăm de un pod mult mai lat decât cel actual – de aproape trei ori mai lat! -, în urma construirii lipit de el a două noi poduri, la fel de late, fiecare, ca actualul, unul în amonte, altul în aval de el.

N-avem de ales, trebuie să modernizăm orașul în forță, cu sacrificiile de rigoare, în situația în care, din păcate, predecesorii noștri n-au făcut nimic semnificativ pentru oraș timp de jumătate de secol, cu excepția investițiilor de stat – nu locale! – din învățământul superior, investiții pe care, de altfel, eu le apreciez, ele meritând asta din plin!”, a scris edilul șef pe Facebook.

Consecințele ”dezvoltării în forță” a Timișoarei: trafic infernal și ambuteiaje. FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ