Robu îl taxează dur pe Ciuhandu! Vechile animozități nu le dau pace nici de Paște!

1297

Primarul actual al Timisoarei nu i-a rămas deloc dator predecesorului său în fruntea Primăriei Timișoara, nici măcar în Postul Paștelui!

Într-o declarație făcută la emisiunea Vocile Banatului” de la Digi 24 Timișoara, Nicolae Robu a spus despre Ciuhandu, care l-a criticat, la rândul lui, că se laudă pe unde apucă cu proiectele inițiate de fosta administrație a orașului, că habar nu are cum se implementează proiectele europene!

„Dl Ciuhandu nu știe ce vorbește atunci când abordează această temă. În primul rând, că proiectele europene nu sunt opera exclusivă a primarului, ci a întregii echipe din jurul lui, și, mai ales, sunt opera unor experți în atragerea de fonduri europene. Pe altă parte, dânsul ar face bine să-și vadă de pensie și să-i lase pe alții să facă treabă în administrația locală” a adăugat extrem de iritat actualul primar.

De remarcat că vechile animozități între cei doi s-au reaprins în momentul în care Gheorghe Ciuhandu a ținut să precizeze că meritul principal pentru felul în care arată în prezent Centrul Istoric al Timișoarei, nu este al actualului primar, ci al fostei administrații, care a implementat peste 90% din proiectele pe fonduri europene de care a beneficiat, în final, capitala Banatului!

Citeşte şi: Ciuhandu îi „taie din avânt” lui Robu în privința proiectelor europene ale Timișoarei!

LĂSAȚI UN MESAJ