Robu ignoră atacurile din partea contracandidaților din cursa pentru Primăria Timișoara!-VIDEO

445

Chiar dacă au mai rămas două luni până la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie, atmosfera dintre Nicolae Robu și viitorii săi adversari se încinge deja. Dacă Florin Bârsășteanu, candidatul PSD pentru Primăria Timișoara, s-a arătat mai ponderat în atacuri, cel puțin deocamdată, Adrian Orza nu l-a menajat deloc pe actualul primar.

După cum aminteam în ediția noastră de ieri, Adrian Orza îi reproșează lui Nicolae Robu că în cei patru ani de mandat nu a reușit decât să finalizeze proiectele începute sau gândite în timpul administrației Ciuhandu. Orza și-a exprimat părerea din poziția de viitor candidat din partea ALDE, filial Timiș.
Nicolae Robu spune că nici nu se obosește să se gândească la acuzații care I se aduc din partea celor care-i vor locul. ”Eu vin în fața timișorenilor cu realizări concrete în spate, nu cu povești. Mă gândesc să ies în fața cetățenilor și să le povestesc ce au făcut cei care au fost în administrația Timișoarei înainte de mine. Să compare și să vadă care este adevărul” mai precizează Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ