Robu dansează si iubește ca-n Banat ! Imagini aparte cu primarul Timisoarei. Video

395

Primarul Nicolae Robu a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care dansează și se simte foarte bine la Ziua Recoltei, eveniment care s-a desfășurat în weekend-ul trecut, la Peciu Nou. Acolo, edilul Timișoarei a fost ,,luat pe sus”, după cum povestește, de o ”olteancă aprigă”.

Totul a fost împărtășit de primar pe rețeaua de socializare, unde Robu a postat și un filmuleț cu distracția la care a luat parte, însoțit de mesajul următor:

,,CE SPAȚIU MINUNAT ESTE BANATUL NOSTRU! SĂ-L PREȚUIM CUM MERITĂ, SĂ NE BUCURĂM DE EL DIN PLIN ȘI SĂ-L PĂSTRĂM CU TOATĂ GRIJA!

Dacă agreați postarea, dați Like.
Dacă nu o agreați, postați ceva critic la adresa mea (semafoare, etc.) 🙂)
Și dați, oricum, Share!

Ieri, am fost la Peciu Nou, de Ziua Recoltei, la invitația colegilor liberali locali, în frunte cu liderul lor Nelu Fărcălău. Ne-am simțit minunat împreună!

A fost o adevărată încântare să văd o dată în plus ce înseamnă Banatul: bihoreni, maramureșeni, moldoveni, olteni, bănățeni nativi -români, sârbi etc.- s-au simțit cu toții acasă în acest loc minunat, bucurându-se de muzica și dansul specifice fiecărei regiuni de proveniență, dar, în egală măsură și de cele ale semenilor. Admirându-i, m-am trezit luat “pe sus” de o olteancă aprigă (risc, iată, un pleonasm) și introdus în sârba oltenească ce tocmai se încingea. Și am jucat și am jucat… vreo jumătate de oră! N-aveam sufletul să ies din mijlocul lor, la căldura cu care m-au primit: bihoreni, maramureșeni, moldoveni, olteni, bănățeni nativi -români, sârbi etc.-. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez, oameni buni!

Te iubesc, Banat minunat!”, a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ